Keresés:
Főoldal Rólunk Események Petra hírek Elérhetőségek Webvázlat
Bizonyságodat üzenetben is elküldheted az elérhetõségek oldalon
<< Vissza a fõoldalra
Egy "fogadósnak" szükséges, hogy három érzékszerve nagyon jól ki legyen fejlődve: éles látás, halló fül és érző szív. Éles látás, hogy lássa meg, ami nem látszik, halló fül, hogy hallja meg, ami a sorok között van elmondva, és érző szív, hogy érezze meg a szorongást vagy az örömöt annak a szívéből, akit fogad.
Emberileg ez lehetetlen, de amikor az Úr Jézus megérint, minden megváltozik. Értelmet kap minden, és ez a szolgálat nem teherként, hanem gyönyörűségkent jelenik meg az életemben. Képzeld el, hogy milyen lenne, ha alkalmad lenne az amerikai elnökkel kezet fogni és személyesen üdvözölni? De milyen a földön járó Isten fiakkal találkozni? Egy államelnök ma elnök, holnap lehet már nem. De az Isten fiainak örök életük van. Nem csodálatos dolog?
Mit tudok én adni? Egy mosolyt, egy férfias kézszorítást, egy bátorítást vagy leg fennebb egy ölelést. De, mit adnak ezek az Isten fiai? Kimondhatatlan örömöt.
Látom, ahogy jönnek, nem kicsiszolt gyémántok, akik a Mester keze gyenge érintésére várnak.
Látom, hogy a reménységüket az Úr bizonyossággá formálja át, és nem úgy mennek el, ahogy jöttek.
Sokszor hallom a sorok között a ki nem mondott segélykiáltást. És ez erőt ad nekem az imádkozásban. A mindennapi harc nehéz, ez igaz. De az Úr ott van a jobboldalunkon, és bátorít minket, hogy ne adjuk fel, ne dobjuk el az élet koronáját, hanem diadalmaskodjunk a problémák között.
Az angyalok örvendenek ennek és kíváncsian figyelik, mert nekik nincs olyan kiváltságuk, mint nekünk.
Érzem, hogy az Úr nagy dolgokat készít számunkra. A kérdés az, hogy készen vagyunk-e elfogadni azokat? Ne vonjuk ki magunkat.
Ez olyan, mint amikor zuhanyozol, és a zuhanyrózsa a fejed fölött van. Hagyd, hogy lefolyjon az áldás a fejed búbjáról, folyjon lassan le a testeden, egész a kicsi lábujjadig. Ez téged felemel, és más perspektívát ad az életednek. Értelme lesz az értelmetlennek, célja lesz a céltalannak és felfelé tudsz tekinteni Krisztusra.
Az ördög mindig homályt, sötét felhőket hoz a fejed fölé, közéd és a te Megváltod közé. De ez nem realitás, hanem fikció, mert hatalma nincs fölötted, csak ha engeded. De mi harcosok vagyunk és ilyesmi szoba sem jöhet.

Legyetek erősek az Úrban, mert az Úr győzött! Él az Úr!
Rudi.

Fooldal   |   Rólunk   |   Események   |   Fórum   |   Elérhetoségek   |   Webvázlat
Könyvek   |   Facebook   |   Hanganyag   |   Képek   |   Linkek   |   Fórum
Design by DirectWEB in 2007 (c).
Petra Gyülekezet
Románia, Kolozsvár, Brancusi utca, 51 szam
E-mail: petra@petragyulekezet.ro
Tel.: 0740-016 345